Uslovi korišćenja

prava i uslovi korišćenja na portalu

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja obezbeđuju kvalitet naših usluga i zadovoljstvo naših članova, korisnika, potrošača i kupaca (u daljem tekstu Korisnici).

Korišćenje portala

Portal nekretnine-balkan.com kao i svi sadržaji i usluge, autorska i druga prava intelektualne svojine i sadržaji (tekstualni, vizuelni, audio i video materijali, baze podataka, programerski kod i dr.), vlasništvo su preduzeća Balkanland doo, Stara Pazova 22300. PIB 106773971 MB 20677732 (u daljem tekstu Balkanland). Korisnicima portala nekretnine-balkan.com (u daljem tekstu sajta) strogo je zabranjeno neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Balkanland-a i podložno je tužbi. Balkanland zadržava pravo izmene, ažuriranja, prekida, suspenzije ili brisanja bilo kog sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave. Balkanland Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoga sajta koje je podložno svim navedenim Uslovima korišćenja i smatra se da su Korisnici i posetioci sajta upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Korisnicima je strogo zabranjeno

– Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće domaće zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način;

– Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje Korisnik zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima;

– Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica;

– Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;

– Objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja Korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;

– Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računarskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme;

– Prikupljanje, čuvanje, ustupanje i objavljivanje ličnih podataka drugih Korisnika;

– Sve druge radnje i postupanja zabranjena zakonskim i drugim propisima.

 

Linkovi na druge web stranice

Sajt može uključivati linkove ka drugim web sajtovima ili aplikacijama . Balkanland nije odgovoran za dostupnost ili sadržaj takvog sajta ili aplikacije. Upotreba od strane Korisnika je na sopstvenu odgovornost i rizik.

Korišćenje kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim.

Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost.

Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama.

Saznajte više o nama, ko smo, kako možete da kontaktirate sa nama, odnosno kako obrađujemo lične podatke u okviru naših Pravila privatnosti.

Molimo vas da navedete svoj ID i datum pristanka kada nas kontaktirate u vezi sa svojim pristankom.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Kolačići podešavanja

Kolačići podešavanja omogućuju veb sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se veb sajt ponaša ili izgleda, kao što su vaš podešeni jezik ili oblast u kojoj se nalazite.

Statistički kolačići

Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.

Marketing kolačići

Marketing kolačići se koriste za praćenje posetioca na veb sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.

Isključivanje kolačića

Obično možete isključiti kolačiće prilagođavanjem podešavanja pretraživača da biste sprečili prihvatanje kolačića. Međutim, verovatno ćete ograničiti funkcionalnost naših i velikog broja drugih sajtova, jer su kolačići standardni deo većine savremenih sajtova.

- reklama -