O nama

Portal za nekretnine Balkan

Portal za nekretnine Balkan je mesto za oglašavanje nekretnina koje se nalaze na teritoriji Srbije. Na portal oglas mogu postaviti samo vlasnici nekretnine, licencirani agenti i licencirane agencije za nekretnine. Na taj način cilj nam je da zaštitimo korisnike portala i pružimo im što bolju uslugu u pronalaženju nekretnine koju traže.

Portal nije konkurencija agencijama za nekretnine i agentima jer svima pruža mogućnost da izvestan broj nekretnina oglase besplatno. Portal za nekretnine Balkan čak može da pomogne agencijama i agentima da lakše dodju do većeg broja klijenata jer će biti optimizovan za google pretraživač i na taj način biti u prednosti u odnosu na pojedinačne sajtove za nekretnine.

Portal Balkan nekretnine neće menjati uslove i uvek će biti dostupno da svaki vlasnik, agent i agencija za nekretnine deo oglasa postave besplatno. Sve usluge koje u početku nudimo besplatno uvek će i ostati takve. Nema naplate posle odredjenog perioda ili ukidanja naloga. Portal će pored ovih besplatnih oglasa vlasnicima, agentima i agencijama nuditi dodatne vidove oglašavanja koji mogu biti predmet naplate.

Naš cilj je da korisnicima portala damo najbolju ponudu a vlasnicima, agentima i agencijama najbolje uslove da svoju ponudu prezentuju na internetu.

- reklama -